Tannregulering Nordstrand

Tannregulering

Tannregulering

Tannregulering brukes for å rette opp tenner som står feil i forhold til hverandre. Dette kan være kryssbitt, underbitt, overbitt, mellomrom og annet. En undersøkelse vil opplyse om hvilken type regulering du bør ha.

Hos Sæter Tannregulering & Tannhelse får du tilgang til tannlege Saeed Sheikholeslami, som er spesialist i kjeveortopedi. Han har tatt sin videreutdanning i kjeveortopedi fra Universitetet i Tromsø.

Tannregulering for barn og ungdom

Bittfeil og tenner som vokser feil kan gi behov for å behandles med tannregulering for barn, slik at man i tidlig alder kan forhindre problemer med tannskjevhet.
Behandlingsperioden kan variere, og kommer an på hver enkelt, men som regel er perioden barnet vil ha regulering fra 1,5 år til 3 år. Kontakt oss for en evaluering i dag.

Tannregulering for voksne

Et smil kan fikses selv i voksen alder, for både estetiske og helsemessige grunner. Derfor leverer vi tannregulering for voksne. Gjennom dialog med deg kommer vi frem til hvilken tannregulering som passer deg best.

Undersøkelse og eventuell behandlingsprosess

Hos Sæter Tannregulering & Tannhelse får du tilgang til tannlege Saeed Sheikholeslami, som er spesialist i kjeveortopedi. Han har tatt sin videreutdanning i kjeveortopedi fra Universitetet i Tromsø. Hos Sæter Tannregulering og Tannhelse sørger vi for at du forlater kontorene våre med et rett smil om munnen.